|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dilluns, 8 de novembre de 2010

Obert completament el pas soterrat del carrer Montseny

Vianants i ciclistes ja poden creuar les vies del tren amb total seguretat.
Aquest divendres es va obrir la rampa de l'accés sud del pas soterrat. Així, es dóna per finalitzada l'obra del pas sota les vies per a vianants i bicicletes del carrer Montseny.

Després de 10 anys de lluita i reivindicacions per part dels veïns del Poble Sec i dels diversos governs que ha tingut l'Ajuntament al llarg d'aquests deu anys, els cardedeuencs i cardedeuenques ja podem travessar les vies del tren amb seguretat i desplaçar-nos del centre del municipi al Poble Sec de forma còmoda i ràpida.

La construcció del pas s'ha complementat amb el tancament dels 700 metres de via del tram entre la riera de Cànoves i la carretera de Dosrius, per la qual cosa els problemes de seguretat que provocaven el pas dels trens per Cardedeu han quedat resolts. Tot i així, recordem als usuaris que si creuen les vies des de dins l'estació es trobaran un cul de sac sense sortida extremadament perillós.

Les obres del pas soterrat i del tancament de les vies han tingut un cost de més de 750.000 euros, i han estat finançades a parts iguals per Adif i l'Ajuntament de Cardedeu.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: