|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dijous, 22 de març de 2018

Nota de l'alcalde Enric Olivé

A partir de demà seré de baixa mèdica, sense poder seguir desenvolupant les tasques inherents a l'encàrrec de l'alcaldia.

Em sap molt greu perquè estava fortament il·lusionat amb els projectes que tenim en curs i perquè no deixa de ser una ruptura amb el compromís que havia assumit en el moment d'acceptar, primer la meva candidatura, i després el nomenament. Però em diuen que haig de fer-ho així, i faré bondat. Espero i desitjo que la meva baixa sigui per un curt període de temps, si tant em costa marxar suposo que molt aviat demanaré que em deixin tornar. Entretant, disculpeu-me.

No cal dir que està tot en molt bones mans. Sempre he dit arreu que aquests tres anys hem consolidat un equip de govern ben cohesionat, i on les decisions sempre han estat corals. La meva absència ni es notarà i seré ben content de que així sigui. En Joan Masferrer és qui assumirà l'accidentalitat de l'alcaldia i tindrà el suport d'en Benet Fusté i de la resta de regidores i regidors de l'equip de govern.

Tenim molts reptes i projectes prioritaris que estem afrontant. Tenim clarament enfilat el final del mandat dels quatre anys, amb l'acompliment de diversos punts del nostre Pla d'Actuació Municipal, que venia alhora dels punts compartits en els programes electorals respectius. Cardedeu és exemple recent en moltes cites i conferències que tracten qüestions municipals: en cohesió social, en educació, en associacionisme i neguit cultural, en espais verds, en peatonalització i foment d'ús de la bicicleta, en fires i festes populars, en participació, en recuperació de la gestió directa de serveis públics, en viratge en favor de l'economia social i solidària, en agroecologia, en igualtat, en republicanisme, .... i un llarg etcètera. Òbviament tot això no seria possible sense la sort de comptar amb una situació geogràfica privilegiada, una ciutadania molt implicada, i uns treballadors públics compromesos. El goig de participar de tot plegat ens ha de fer sempre forts i valents de cara el futur. Personalment i com a poble segur que aconseguirem tot allò que ens proposem.

Gràcies i fins ben aviat.

Enric Olivé i Manté

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: