|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Serveis

Dimecres, 2 de març de 2011

Millora d'enllumenat a la plaça de Joan Alsina

Ara s'està treballant en fanals del polígon Sud.
L'Ajuntament millorarà l'enllumenat en alguns punts del municipi. Durant el mes de març s'actuarà a la plaça de Joan Alsina; en concret, s'invertiran 8.000 euros en reforçar els fanals del vial exterior, es canviaran de lloc els de l'interior de la plaça per repartir la llum, i se substituiran les dues columnes grans per d'altres de menys contaminants. El regidor d'Obres i Serveis, Joan Serra apunta "per fi solucionarem una demanda històrica dels veïns, la d'incidir en els fanals de l'interior de la plaça i els del seu perímetre per aconseguir una il·luminació homogènia en aquesta plaça tan cèntrica". I afegeix "a més, això permetrà incrementar la seguretat a la zona, ja que està comprovat que una millor il·luminació contribueix a preservar la seguretat a la via pública".

D'altra banda, en aquests moments s'està treballant al polígon Sud, canviant la ubicació i l'alçària dels fanals del tram de l'avinguda del Vallès comprès entre els carrers de can Ribes i de Sant Agnès. Aquests fanals de la zona industrial es canviaran per evitar que els camions hi topin i els facin malbé. El cost de l'actuació és de prop de 12.000 euros.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: