|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dimecres, 24 d'abril de 2013

Més de 2.000 joves escoltes i guies fan accions de servei a la comunitat en una trobada multitudinària a Cardedeu

Els joves seran a Cardedeu dissabte 27 i diumenge 28 d'abril.
Cardedeu es prepara per acollir la TroPiCat (Trobada de Pioners i Caravel·les de Catalunya) els propers 27 i 28 d'abril, un esdeveniment destacat de l'educació en el lleure del nostre país per diversos motius:

- 2.300 joves d'arreu de Catalunya: és la trobada més multitudinària de joves escoltes i guies entre 14 i 17 anys (anomenats Pioners i Caravel·les) que s'ha organitzat mai. Això implica una logística de grans dimensions, amb un campament de 575 tendes de campanya, més de 100 grups fent una ruta, més de 60 entitats col·laboradores i desenes de voluntaris organitzant-la.

- 30 accions simultànies de servei a l'entorn: els joves participaran en activitats d'aprenentatge servei a Cardedeu i voltants, com netejar un refugi antiaeri, pintar els patis de les escoles o cuinar un àpat amb menjar de consum responsable.

- Moment històric de l'escoltisme i el guiatge català: les tres associacions integrades en la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge aposten pel treball conjunt per enfortir aquest moviment educatiu al nostre país. Amb més de 100 anys d'història, 20.000 membres a Catalunya i 40 milions arreu del món, l'escoltisme i el guiatge segueixen creixent any rere any i són, ara més que mai, referents de l'educació en valors i el servei a la comunitat.

La TroPiCat l'organitza la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge (FCEG), amb el suport del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de l'Ajuntament de Cardedeu.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: