|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Acció Social

Divendres, 25 de març de 2011

L'Obra Social "la Caixa" i l'Ajuntament de Cardedeu creen un servei d'àpats a domicili

L'entitat aportarà 15.000 euros per tirar endavant el projecte
L'alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila, i Manel Mora, director d'àrea de negoci de "la Caixa" al Vallès Nord, han segellat avui un acord de col·laboració a través del qual l'Obra Social "la Caixa" aportarà 15.000 euros que l'Ajuntament destinarà a l'establiment d'un servei d'àpats a domicili. També han assistit a l'acte el tinent d'alcalde, Jaume Fort, i Antoni Buxadé, director de l'oficina de "la Caixa" a Cardedeu.

L'Ajuntament de Cardedeu, a través de la regidoria de Serveis socials, impulsarà un nou servei innovador i pioner d'àpats a domicili per a persones grans de la població que, tot i tenir un nivell d'autonomia que els permet viure a casa, presenten circumstàncies personals, familiars o de l'habitatge que els dificulten la realització del àpats bàsics. De moment, 10 usuaris es beneficiaran d'aquest servei diari que es posarà en marxa el mes d'abril, i no es descarta ampliar-lo en un futur.


Obra Social "la Caixa": Pensant en les persones més que mai

L'Obra Social manté el 2011 un pressupost de 500 milions d'euros. El desenvolupament de programes de caràcter social, adequats a les necessitats més emergents en l'actual conjuntura, acapara la major part de la inversió. La superació de la pobresa infantil, el foment del treball entre col·lectius amb dificultats, l'envelliment actiu i saludable de les persones grans i l'atenció a les persones amb malalties avançades són, en aquests moments, les quatres línies de treball prioritàries.

A més d'aquests, l'entitat impulsa altres projectes dirigits a cobrir diferents manques socials: la prevenció del consum de drogues, l'accés a l'habitatge, la integració dels immigrants, el foment del voluntariat, la concessió de microcrèdits o la Cooperació Internacional. El suport a l'educació i la investigació, la conservació del medi ambient i la divulgació de la cultura completen els objectius essencials de l'Obra Social "la Caixa". Tot, amb un objectiu: retornar a la societat una part dels beneficis, fent real la seva màxima: l'Obra Social és l'ànima de "la Caixa".

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: