|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dimecres, 8 de febrer de 2012

Les obres del gasoducte Martorell-Figueres arriben a Cardedeu

Travessa el municipi per la part nord.
Les obres del gasoducte Martorell-Figueres han arribat a Cardedeu, una nova infraestructura que creuarà 1.800 metres de terme municipal per la part nord. En concret, vindrà de les Franqueses i travessarà la Coma i el Rieral fins a Sant Antoni de Vilamajor. És previst que les obres s'allarguin fins el mes d'agost.

El gasoducte és el primer tram d'un projecte més ampli que preveu la interconnexió dels gasoductes de transport provinents de Bilbao i València amb França. Aquest primer tram té un traçat de 165 km amb una canonada de gairebé un metre de diàmetre que transportarà gas a una pressió de 80 bar i que té una servitud permanent de pas de 4m d'amplada.

Aquesta setmana s'estan fent cales, i és previst que les màquines hi entrin a treballar en breu. Informarem puntualment de les afectacions en aquesta pàgina web i a través del butlletí de millora urbana.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: