|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dimecres, 25 de gener de 2012

L'Ajuntament rep un estudi d'eficiència energètica de les escoles Granés i Corbella de Cardedeu

L'estudi permetrà conèixer les implicacions, els costos d'execució, els terminis i les despeses de manteniment, i decidir la seva conveniència i viabilitat.
El vicepresident tercer de la Diputació, Josep Llobet, ha lliurat avui a l'alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila, l'estudi de millora energètica de les escoles Ramon Macip-Dolors Granés i Germans Corbella, que ha elaborat el Servei d'Equipaments i Espai Públic (SEEP) amb l'objectiu d'aportar al consistori una anàlisi tècnica rigorosa sobre el consum energètic, les emissions de CO2, el confort dels usuaris de l'escola i la proposta de possibles millores.

L'estudi analitza la facturació energètica de l'equipament i els diferents equips consumidors d'energia dels quals disposa el centre (calderes, climatitzadors, llumeneres, ordenadors i altres equips). També es quantifiquen les pèrdues d'energia segons la solució constructiva de l'edifici i els seus sistemes d'instal·lacions. A partir d'aquest anàlisi, es plantegen propostes per reduir fins a un 50% el consum energètic i fins el 45-35% de les emissions de CO2 d'aquests equipaments, al mateix temps que s'augmenta el confort dels seus usuaris.

La demanda d'aquests estudis per part de l'Ajuntament de Cardedeu s'emmarca en la línia de la millora de l'eficiència dels seus equipaments i en la optimització dels recursos municipals. En aquest sentit, l'any 2010 el SEEP va fer el mateix estudi al Complex Esportiu Municipal, i enguany la col·laboració s'ha concretat en l'estudi de les dues escoles.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: