|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Serveis

Dimecres, 18 de gener de 2017

L'Ajuntament de Cardedeu assumeix la gestió directa del servei de neteja d'edificis municipals

Des de l'1 de gener la neteja d'edificis està gestionada per l'empresa municipal de recent creació, amb el personal subrogat de l'anterior empresa adjudicatària. Abans de l'estiu també s'assumirà la gestió directa del Complex Esportiu Municipal.

L'empresa municipal "C10 Serveis i Manteniments S.L." gestiona el servei de neteja d'edificis municipals des de l'1 de gener d'enguany. Aquest és el primer contracte que ha assumit la societat després de la seva constitució a mitjans de l'any passat, i respon a la voluntat del govern de Cardedeu d'assumir el control directe dels serveis que es presten amb gestió externa, com recull el Pla d'Actuació Municipal d'aquest mandat.

El 31 de desembre de 2016 va finalitzar el contracte de servei de neteja d'edificis municipals que efectuava una empresa privada. Una vegada acreditada la solvència tècnica i econòmica suficient per desenvolupar l'encàrrec, l'Ajuntament de Cardedeu va encomanar la gestió de la neteja a la societat municipal. El mateix 31 de desembre es van signar les subrogacions de personal, acollides a la normativa vigent i al conveni col·lectiu d'aplicació, per expressa voluntat de totes les parts. D'aquesta manera, el mateix personal fa el servei de neteja d'edificis municipals, ara sota el comandament de "C10 Serveis i Manteniments S.L.". La posada en marxa ha estat exitosa.

Pel govern de l'Ajuntament de Cardedeu aquest és un primer pas en el camí cap a la municipalització de serveis. Recuperar els serveis que li són propis a través d'una societat municipal és més eficient econòmicament, i es vetllarà per mantenir-ne un control correcte, per donar un tracte adequat al personal contractat, amb especial sensibilitat en la transparència.

En aquesta mateixa línia, ja s'està treballant per assumir la gestió directa del complex esportiu municipal, que es farà efectiva abans de l'estiu. A més, s'establirà un mecanisme d'avaluació per cada cas, que servirà per elevar l'autoexigència i per eliminar reticències d'aquells qui tenen dubte sobre aquest procés.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: