|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dilluns, 3 de gener de 2011

L'Ajuntament cedeix cartelleres publicitàries als nous comerços

Els establiments podran fer-ne ús durant dues setmanes completes.

Els comerços i serveis que s'instal·lin a Cardedeu podran fer ús de les cartelleres de "Cardedeu és comerç" de manera gratuïta per tal de fer publicitat dels seus establiments.

Mantenint el dret d'ús prioritari de l'Ajuntament, caldrà que els propietaris interessats ho demanin per escrit a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) i, un cop autoritzats, disposaran de les cartelleres lliurement durant dues setmanes completes. És imprescindible que les empreses sol·licitants estiguin legalment constituïdes i hagin comunicat l'inici de l'activitat a l'Ajuntament en els darrers 6 mesos. El cost de la producció dels cartells serà a càrrec dels anunciants.

Les cartelleres estan ubicades als tres eixos comercials: a la plaça d'Anselm Clavé, a la carretera de Dosrius amb Emili Vendrell, i a Mare de Déu del Pilar amb Doctor Klein.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: