|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dijous, 30 de setembre de 2010

La UBC i la Caixa signen un acord per llançar una targeta exclusiva pels clients dels comerços de Cardedeu

La Unió de Botiguers de Cardedeu (UBC) i "la Caixa" han signat avui un acord per llançar una targeta exclusiva amb la imatge pròpia de la UBC, un nou servei que permetrà enfortir les relacions amb la clientela oferint avantatges en les seves compres i altres serveis afegits.
Amb la targeta exclusiva, els comerços adherits a la UBC tindran la possibilitat de fer promocions i programes de fidelització pels clients que paguin amb la targeta. Adquirir-la serà gratuït, i és previst que comenci a estar operativa a principis del mes de novembre.

Han signat l'acord el president de la UBC, Pau Urgell, i el Delegat General de Barcelona Província de "la Caixa", Feliu Formosa, en un acte que ha tingut lloc a la Sala de les Columnes de l'Ajuntament i on també hi ha participat l'alcaldessa, Calamanda Vila, i la regidora de Promoció Econòmica, Carme Mallorques.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: