|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Policia Local

Diumenge, 26 de juny de 2011

La Policia Local rep assessorament sobre informació al consumidor

Així podran detectar mancances d'informació bàsica en consum als establiments comercials.
L'Ajuntament de Cardedeu, membre de la Xarxa Local de Consum, ha organitzat dos sessions d'assessorament pels agents del municipi amb el suport de l'Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona.

L'objectiu d'aquestes sessions és proporcionar la informació necessària als agents perquè la puguin facilitar a les persones consumidores i als comerciants i, perquè puguin detectar possibles mancances d'informació bàsica en consum en els establiments comercials. D'aquesta manera els agents col·laboraran amb l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC).

Els dos tècnics de la Diputació han informat als agents sobre el marc normatiu que regula la informació i defensa el consumidor, els requisits mínims d'informació al consumidor que han de respectar els establiments comercials, així com les eines de constatació per possibles irregularitats en defensa de les persones consumidores i usuàries.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: