|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Policia Local

Dimarts, 10 de maig de 2011

La Policia de Cardedeu explica la seva experiència amb la bicicleta

Ha participat en unes jornades amb altres cossos policials de l'estat i europeus.
La Policia de Cardedeu ha exposat la seva experiència professional sobre l'ús de la bicicleta com a vehicle policial en el marc d'unes jornades de mobilitat celebrades a Palau-solità i Plegamans, organitzades per l'Ajuntament del municipi, l'associació de Caps i comandaments de seguretat local, la Red Española de Ciudades por el Clima i la Carta europea por la Seguridad vial.

L'Inspector Cap de la Policia de Cardedeu, Carles Grinyó, ha participat en la taula rodona L'ús de la bicicleta a la Policia Local: oportunitat o moda? juntament amb els caps policials d'Albacete i de Castelldefels, la policia de Schaerbeek (Bèlgica), l'entitat Pro Velo de Brussel·les (Bèlgica) i tècnics de la Diputació de Barcelona. Els participants han exposat les experiències d'aquests municipis on els cossos policials fa temps que treballen de manera habitual fent ús de la bicicleta des d'un punt de vista totalment operatiu i professional.

A Cardedeu els quatre agents de proximitat utilitzen la bicicleta cada dia com a vehicle per desplaçar-se pels barris i connectar amb les dependències policials. A la vegada, fan campanyes de pedagogia ciutadana, servint com a model per als usuaris d'aquest mitjà de transport.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: