|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Policia Local

Dimarts, 10 d'abril de 2012

La policia de Cardedeu destrueix troballes sense reclam

La destrucció s'ha fet a les instal·lacions del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental.

La policia de Cardedeu ha destruït 520 troballes no reclamades i dipositades a la seva Prefectura. La destrucció s’ha fet a les instal·lacions del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, on els objectes s’han processat per ser traslladats a la incineradora de Mataró.

Les troballes destruïdes són objectes i documentació dels anys 2009 i 2010, acomplint d’aquesta manera amb el temps que preveu la normativa vigent. Durant aquests dos anys es van registrar més de 800 troballes i 300 avisos de pèrdua. A més, pel que fa a la devolució de la troballa al seu legítim propietari, es van localitzar més de 300 persones, les quals van recuperar les seves pertinences.

Segons dades de la Policia Local, l’objecte que més s’extravia i de més difícil devolució són les claus. Per contra, la documentació és el que més es restitueix: el 90% torna als seus propietaris.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: