|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Participació Ciutadana

Dimecres, 16 de maig de 2012

La Mostra d'Entitats oferirà una quarantena d'activitats

Enguany coincideix en temps i ubicació amb la FICARD - Fira de Sant Isidre: del 25 al 28 de maig, al Parc dels Pinetons.
La Mostra d’Entitats i Associacions, que enguany coincideix amb la Fira de Sant Isidre (del 25 al 28 de maig), oferirà una quarantena d’actes i activitats dirigides a tots els públics.

En aquesta setena edició hi participaran 36 entitats del municipi, que donaran a conèixer la tasca que desenvolupen a partir de tallers, cursos, xerrades, jocs, exhibicions, concerts i d’altres activitats. El teixit associatiu de Cardedeu és molt ric en quantitat i també en diversitat; així, durant la Mostra, hi seran presents tant la cultura popular i tradicional com els esports, els animals, el circ, la pintura i la música entre d’altres.

Els 21 estands de la Mostra, que acolliran 26 de les entitats participants, estaran ubicats a la part sud del parc dels Pinetons. Allà hi haurà també la carpa de presentacions, on es faran algunes de les xerrades.

La Mostra, que organitza l’Ajuntament de Cardedeu, compta amb el suport i la col·laboració de la Fira de Sant Isidre.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: