|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Dimecres, 18 de maig de 2011

La Generalitat es compromet a fer arribar la fibra òptica als instituts Manuel Raspall i El Sui

L'institut Pla Marcell ja té en marxa el servei, de 100 Mb.
El Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) de la Generalitat s'ha compromès a fer arribar finalment la fibra òptica als instituts Arquitecte Manuel Raspall i El Sui, i a les escoles Germans Corbella i Can Manent perquè en puguin disposar a principis del proper curs escolar. D'aquesta manera tots els centres escolars del municipi disposaran de fibra òptica.

D'altra banda, la fibra òptica de l'institut Pla Marcell ja està en servei, un cop connectada a la xarxa de la Generalitat. En concret, el servei té una capacitat de 100 Mb a l'institut.

A més, a finals de mes s'acabarà d'instal·lar el node que permetrà connectar els centres educatius que ja disposen de fibra òptica: l'escola Mil·lenari, l'escola Les Aigües i l'escola Ramon Macip-Dolors Granés.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: