|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Fires

Dimecres, 9 de maig de 2012

La FICARD 2012 escalfa motors

Enguany coincidirà en temps i espai amb la Mostra d'Entitats: del 25 al 28 de maig.
La XXIX edició de la Fira de Sant Isidre de Cardedeu, FICARD, que enguany coincidirà en dates i emplaçament amb la Mostra d’Entitats, se celebrarà del divendres 25 de maig al dilluns 28 de maig. L’acte d’inauguració, que tindrà lloc el dia 25 a les 7 de la tarda a l’estand de l’Ajuntament del recinte firal, comptarà amb la presència de l’Excm. Sr. Salvador Esteve, president de la Diputació de Barcelona, l'alcaldessa, Calamanda Vila, el president de l'Associació de la Fira de Sant Isidre, Josep Maria Vilà, les regidores de Comerç i Turisme i de Promoció Econòmica i la resta de membres del Consistori.

El bestiar serà, com sempre, el protagonista principal de la Fira, amb els concursos de bestiar boví i equí, el concurs de doma clàssica i l’exposició de maquinària agrícola. En destaca l’espectacle equí a càrrec de l’Escola d’equitació el Centauro de Tudela de Duero (Valladolid), que es farà diumenge al matí. Entre les novetats del programa d’enguany hi ha l’exhibició de balls amb temes del musical inspirat en la pel·lícula Grease, a càrrec de l’Escola de Balls de Saló Josep i Carme. També hi tindran cabuda els actes i activitats tradicionals, consolidats any rere any, com la desfilada de models, el trenet turístic, el concurs mundial de menjadors de borregos i la burricada, entre d’altres. Tampoc hi faltarà la Mostra Gastronòmica, amb una desena de restaurants de Cardedeu i rodalies.

La Fira de Sant Isidre serà enguany, a més, una fira solidària, que col·laborarà amb la Marató Contra la Pobresa, organitzada per TV3 pel diumenge 27 de maig. Tant l’Ajuntament com diverses entitats i associacions han posat en marxa propostes per a recaptar fons destinats a la Marató, que se centralitzaran des de l’estand de l’Ajuntament. Així, fets com agafar el trenet turístic contribuiran a augmentar la quantitat que la vila aportarà a aquesta causa, ja que l’import del tiquet que es compri hi anirà destinat.

Referent als expositors, n’hi haurà més de 150 de la comarca i d’arreu del territori, que oferiran productes i serveis variats per a tots els públics des del divendres 25 fins al dilluns 28 de maig. Tot plegat, emmarcat en l’entorn natural privilegiat dels parcs Pompeu Fabra i Pinetons.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: