|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Divendres, 8 de juny de 2018

Jornada per compartir el projecte Cardedeu Coeduca

El jardí del Museu acollirà el 9 de juny una trobada per compartir aquest projecte pioner a Catalunya que integra tota la comunitat educativa des de les escoles bressols, centres de primària i els instituts.

Per tal d'explicar més a fons el projecte Cardedeu Coeduca que fa un parell d'any que està en marxa al municipi, s'ha organitzat la jornada "A Cardedeu coeduquem i fem comunitat" per al dissabte 9 de juny, de 16 a 20 h, al jardí del Museu Arxiu Tomàs Balvey.

Es tracta d'una jornada per compartir amb tota la ciutadania el projecte integral de coeducació desenvolupat als centres educatius de Cardedeu, que estan liderant conjuntament la cooperativa l'Esberla, l'Associació CoeducAcció i Fil a l'agulla, amb el suport de la Diputació de Barcelona. El projecte Cardedeu Coeduca és pioner a Catalunya per la seva transversalitat, durada i enfocament. Coeducar significa educar incorporant la diversitat de gènere, reconeixent l'aportació social i cultural de dones i homes i integrant els valors de cura, respecte i empatia per desconstruir les condicions socials i culturals que fomenten la desigualtat, avançant cap a una societat més justa i lliure. Així, des del projecte, es fan intervencions, formacions, tallers i trobades tant als centres educatius de bressol, primària i secundària del municipi.

El programa de la jornada:

De què va el Coeduca? Us l'expliquem
A càrrec d'Esberla, Fil a l'agulla i CoeducAcció

Xerrada "El sistema sexe-gènere i el rock&roll"
A càrrec de Miquel Missé, sociòleg i escriptor català, activista pels drets del col·lectiu transgènere i transexual

Els i les protagonistes parlen
Tertúlia amb joves, famílies i professorat dels centres participants per compartir experiències, opinions i necessitats de futur.

Somiem la Coeducació a Cardedeu
Creació de la Taula de treball de Coeducació de Cardedeu

Concert de cloenda amb l'actuació de Clara Peya

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: