|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Diumenge, 9 d'octubre de 2011

Inauguració del Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC)

El viver d'empreses tecnològiques obrirà les portes el dilluns 17 d'octubre, a les 12 h.
El Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC) s'inaugurarà el dilluns 17 d'octubre, a les 12 h. L'acte comptarà amb la presència de l'alcaldessa, Calamanda Vila, el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i Carles Flamerich, director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

Les antigues dependències de la Policia Local han estat reconvertides en un viver d'empreses tecnològiques i centre de formació en TIC i allotjarà emprenedors i microempreses de base tecnològica amb l'objectiu de donar-los suport i un espai necessari en les fases de naixement de l'empresa. L'equipament, de 340 m², té 7 despatxos per allotjar empreses, una sala polivalent i de formació, punts de connexió i espais per al personal tècnic de suport. El públic del CSETC són els emprenedors que basen el seu projecte en un ús intensiu de les tecnologies de la informació i la comunicació. A més de facilitar una ubicació on desenvolupar el seu projecte empresarial de forma temporal, el CSETC orientarà i assessorarà la persona emprenedora, oferirà formació, programarà activitats i organitzarà esdeveniments.

El CSETC ha tingut un cos total de 509.575 euros, 391.147,32 dels quals han estat subvencionats: 216.568 euros pel FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional), 108.284 per la Diputació de Barcelona i 66.294,78 pel PUOSC ((Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya).

La inauguració del CSETC es complementa amb la segona Nit de l'Emprenedor, que se celebrarà el divendres anterior 14 d'octubre, i de la Setmana tecnològica, jornades temàtiques al voltant de les noves tecnologies que es faran a la sala de formació del viver. El dimarts 18 es parlarà de tecnologia educativa, el dimecres 19 de tecnologia empresarial i el dijous 20 de tecnologia emprenedora.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: