|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dijous, 22 de setembre de 2016

Inauguració de la Bicicleda, l'aparcament segur de bicicletes

Divendres 23 de setembre, a les 18 h. Amb sorteig de material de bici i berenar per a tothom.
I un dels actes més esperats de la Setmana de la Mobilitat és la inauguració de la Bicicleda, l'aparcament segur de bicicletes, aquest divendres 23 setembre, a les 6 de la tarda, davant de l'estació de tren. Tothom qui assisteixi a la inauguració amb la seva bici entrarà en el sorteig de cadenats i cascs de bici. Hi haurà berenar per a tothom.

La Bicicleda és una gàbia amb capacitat per estacionar 20 bicicletes de forma gratuïta, a la qual s'hi pot accedir amb una targeta que prèviament ha d'haver estat sol·licitada a la Policia Local. Amb la targeta Bicicleda es pot accedir a l'aparcament tot el dia, i s'hi pot deixar la bici aparcada un màxim de 24 hores. Per aconseguir la targeta, cal haver registrat prèviament la bici al Registre de bicicletes de la Policia. Durant l'acte s'expediran les primeres targetes d'accés.

Amb la Bicicleda es pretén facilitar l'accés en bici fins a l'estació. Així, l'accés en bici, juntament amb l'accés a peu o combinant el bus urbà amb el mateix bitllet de tren, seran cada cop més bones mesures alternatives al cotxe per arribar al tren.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: