|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Salut pública

Dilluns, 12 de desembre de 2016

Exposició "Sex o no sex" per conscienciar sobre la sida i les infeccions de transmissió sexual

Es podrà visitar del 12 al 23 de desembre al vestíbul del Pavelló.
L'exposició "Sex o no sex" s'emmarca en les activitats de conscienciació del Dia Mundial de Lluita contra la Sida. Es tracta d'una una mostra preventiva sobre el VIH/sida i les infeccions de transmissió sexual adreçada, especialment, a joves d'entre 15 i 18 anys, que aporta elements informatius i educatius per evitar conductes de risc en les relacions sexuals i fomentar una convivència normalitzada amb les persones amb VIH. Es podrà visitar a partir d'avui i fins el 23 de desembre al vestíbul del Pavelló d'esports.

"Sex o no sex" busca augmentar la percepció de vulnerabilitat associada a les conductes sexuals de risc, informar sobre els riscos i les conseqüències de les ITS, promoure l'ús del preservatiu com a mesura preventiva, i fomentar actituds que permetin conviure d'una manera normalitzada, sense discriminació ni rebuig, amb les persones amb VIH.

L'exposició ha estat elaborada per l'entitat PDS (Promoció i Desenvolupament Social) amb el suport del Departament de Salut i de la Secretaria de Joventut de la Generalitat, i amb col·laboració de l'associació Anti-Sida de Lleida, el Centre Jove d'Anticoncepció i Sexualitat, i l'Institut d'Estudis de la Sexualitat i la Parella.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: