|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Joventut

Dijous, 25 de maig de 2017

Els pressupostos participatius juvenils 2017 ja estan en marxa

NOVES DATES: Les propostes del COU es poden presentar fins el 23 de juny, i es debatran i consensuaran en una assemblea oberta el divendres 30 de juny.

Les regidories de Joventut i Participació han reeditat el projecte COU (Creem Opcions, i a l'Urna) on, a partir d'un exercici de democràcia directa, el jovent decideix com distribuir els 8.000 euros del pressupost municipal destinats a projectes proposats pels mateixos noies i nois.

Hi poden participar persones d'entre 14 i 30 anys que facin vida a Cardedeu, omplint una fitxa bàsica amb els detalls del projecte proposat i un vídeo de menys de cinc minuts explicant la proposta. Les propostes s'han de fer arribar al Casal de joves la Fusteria abans del 23 de juny, i han de sumar el màxim de suports en línia a través de les xarxes socials.

El procés culminarà el divendres 30 de juny amb una assemblea oberta on es debatran les propostes i es consensuaran quines es duran a terme al llarg del segons semestre de 2017. Es pot consultar tota la informació a www.lafusteria.org

El COU és un projecte que s'allargarà durant tot l'any 2017, amb un primer semestre dedicat als processos de recollida i selecció de les propostes i un segon semestre per a executar-les i gaudir-ne. El COU es va crear l'any 2016 amb la voluntat de concretar els objectius del Pla d'Actuació Municipal referents al Govern obert, la definició participativa de projectes i la implicació de la gent jove en la governança municipal.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: