|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Dimarts, 29 de novembre de 2011

Els nous consellers del Consell d'Infants s'estrenen en el càrrec amb un projecte renovat

Aquest any treballaran amb els mitjans de comunicació locals.
Els nous consellers i conselleres del Consell d'Infants de Cardedeu es van presentar divendres en un acte on també es van acomiadar els antics consellers.

Enguany el Consell d'Infants ha renovat el seu projecte i ha introduït canvis en la organització i en el funcionament. Aquest curs els consellers fan sisè de primària i primer d'ESO i no han estat escollits pel seu grup de classe, sinó que els 20 representants són infants i joves que s'han presentat com a voluntaris per a formar-ne part.

Pel que fa al funcionament, a partir d'aquest curs es treballarà per temes o per projectes. En concret, enguany es treballarà amb els mitjans de comunicació locals, una feina que tindrà continuïtat durant tot l'any i que es presentarà a l'equip de govern a final de curs. També ha canviat el lloc de trobada: les reunions es faran a la Tèxtil Rase el segon dijous de cada mes. Aquest curs també es potenciarà el bloc creat recentment i que ha de servir d'intercanvi d'informació i consulta dels consellers i conselleres (http://onlineconsell.blogspot.com).

El Consell d'Infants és l'òrgan de participació on els nois i noies poden expressar les seves opinions i els seus interessos en tots aquells assumptes de la vida del municipi que els afecten. El Consell d'infants és, doncs, un espai de participació política dels infants amb conseqüències i efectes educatius, i que té per missió principal la presa de poder per expressar la seva opinió, les seves propostes i les seves demandes com a ciutadans.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: