|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dilluns, 3 d'octubre de 2016

Els diables publicaran La Llegenda del Verro gràcies al micromecenatge

La Colla de Diables de Cardedeu es proposa editar un àlbum il·lustrat basat en la Llegenda del Verro, el conte teatralitzat que protagonitza la bèstia de foc de Cardedeu i que la colla escenifica cada any pels volts de la revetlla de Sant Pere a la Plaça Sant Corneli.
La colla té el propòsit principal de difondre encara més aquesta tradicció, patrimoni de la cultura popular viva de Cardedeu, amb l'edició d'un llibre de qualitat (32 pàgines a tot color, amb tapa dura, de col·leccionista), mitjançant la participació d'artistes locals.

La campanya de micromecenatge, feta a través de la plataforma Verkami, es concreta en aportacions econòmiques que van dels 18 als 48 euros, i suposen l'avançament de la venda d'un o més exemplars del llibre. Els diners de la recaptació a l'avançada, que es confia que superin els 1500 euros, serviran per finançar les despeses d'il·lustració, maquetació, impressió i distribució de La Llegenda del Verro. Les recompenses, en format de llibre, es preveuen entregar a principis de desembre, just abans de la campanya de les festes nadalenques.

Tota la informació i aportacions al projecte de micromecenatge, a l'enllaç adjunt.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: