|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Divendres, 4 de maig de 2012

El jurat del certamen Viles Florides visita Cardedeu per avaluar-ne la candidatura

L'alcaldessa i autoritats locals fan un recorregut pels espais verds del poble per ensenyar-los al jurat.
Aquest dijous al matí el jurat del certamen Viles Florides, que promou la cultura del verd i el respecte per l’entorn, ha visitat Cardedeu per valorar-ne la candidatura. L’Ajuntament ha presentat la memòria resum i ha acompanyat el jurat en un recorregut guiat pel poble, passant pels espais verds més destacables, com el Parc de La Serreta, el Parc Pompeu Fabra, l’Ermita de Sant Hilari i el centre de la vila. L’itinerari ha finalitzat al jardí botànic del Museu-Arxiu Tomàs Balvey.

En el recorregut per Cardedeu també hi ha assistit, a més de les autoritats locals, encapçalades per l’alcaldessa Calamanda Vila i diversos regidors, alguns representats de la societat civil cardedeuenca, que han donat recolzament a la candidatura.

Els premis, als quals s’han presentat 16 municipis a més de Cardedeu, es lliuraran el proper dia 14 de juny al Jardí Botànic de Barcelona.

L’Ajuntament de Cardedeu valora positivament la visita del jurat, que ha contribuït a aportar un punt de vista professional enriquidor sobre els espais verds del poble i el seu manteniment. Això suposa un punt de partida per seguir millorant l’entorn i, per tant, la qualitat de vida dels residents. L’Ajuntament està molt satisfet de la feina duta a terme durant aquests anys, fet que ha permès presentar candidatura a un certamen d’aquestes característiques.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: