|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dilluns, 17 d'octubre de 2011

El Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu ja està inaugurat

Una mitja dotzena d'empreses han mostrat interès en allotjar-s'hi.
L'alcaldessa, Calamanda Vila, el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i Carles Flamerich, director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya han inaugurat avui el Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC). A l'acte també hi ha assistit el delegat territorial del govern a Barcelona, Salvador Jorba, diputats i alcaldes de municipis veïns.

Les antigues dependències de la Policia Local han estat reconvertides en un viver d'empreses tecnològiques i centre de formació en TIC i allotjarà emprenedors i microempreses amb base tecnològica amb l'objectiu de donar-los suport i un espai necessari en les fases de naixement de l'empresa. L'equipament prestarà serveis de suport a projectes innovadors, amb viabilitat econòmica i generadors d'ocupació. Té 340 m² amb 7 despatxos per allotjar-hi empreses, una sala polivalent, una sala de reunions i 6 punts de connexió per a autònoms i teletreballadors. Una mitja dotzena d'empreses ja s'han mostrat interessades en allotjar-se al viver, i ara estan en procés d'elaborar i presentar tota la documentació necessària per tirar-ho endavant.

El públic del CSETC són els emprenedors que basen el seu projecte en un ús intensiu de les tecnologies de la informació i la comunicació. A més de facilitar una ubicació on desenvolupar el seu projecte empresarial de forma temporal, el CSETC oferirà domiciliació empresarial i orientarà i assessorarà la persona emprenedora, oferirà formació, programarà activitats i organitzarà esdeveniments.

El CSETC ha tingut un cos total de 509.575 euros, 391.147,32 dels quals han estat subvencionats: 216.568 euros pel FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional), 108.284 per la Diputació de Barcelona i 66.294,78 pel PUOSC ((Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya).

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: