|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dilluns, 12 de desembre de 2016

Cultura del diàleg: eines alternatives per resoldre conflictes

Cardedeu posa en marxa un nou servei de mediació ciutadana. El mediador està ubicat a Vil·la Paquita els dilluns al matí i els dijous tot el dia.
El servei de mediació ciutadana s'ha posat en marxa com a mètode de resolució de conflictes a partir del diàleg i la comunicació. Es tracta d'un servei públic i gratuït que l'Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona, posa al servei de tota la ciutadania amb un doble objectiu: d'una banda, resoldre els conflictes quotidians entre persones o col·lectius a través del diàleg, en un espai on les parts afectades puguin comunicar-se de manera pacífica, i trobant una solució satisfactòria per a tothom; i de l'altra, promoure la convivència al municipi.

En aquest sentit, es faran accions comunitàries de prevenció de conflictes com xerrades, suport a les associacions de veïns o activitats als centres escolars, entre d'altres.

Les persones que necessitin d'aquest servei es poden dirigir a l'oficina de mediació ciutadana, ubicada a Vil·la Paquita, els dilluns de 9 del matí a 3 de la tarda, i els dijous de 10 del matí a 7 de la tarda, o bé trucar al telèfon 93 844 40 04.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: