|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dijous, 21 de gener de 2010

Cardedeu tindrà un viver d'empreses tecnològiques

El Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC) serà una realitat a principis de l'any vinent.
Aquest projecte per crear un viver d'empreses tecnològiques i un centre de formació en TIC's rebrà el finançament necessari durant aquest 2010 perquè pugui estar operatiu durant el primer trimestre de 2011. Concretament, del cost total de 509.575 euros, 324.853 seràn subvencionats: 216.568 euros pel FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional) i 108.284 per la Diputació de Barcelona.

El viver d'empreses s'ubicarà a les actuals dependències de la Policia Local, darrera l'edifici de l'Ajuntament, i allotjarà emprenedors i microempreses de base tecnològica amb l'objectiu de donar-los suport i un espai necessari en les fases de naixement de l'empresa. L'equipament, de 340 m², tindrà 7 mòduls per allotjar empreses, sales polivalents de formació i promoció, i espais per al personal tècnic de suport. El públic objectiu del CSETC seran els emprenedors que basin el seu projecte en un ús intensiu de les tecnologies de la informació i la comunicació. A més de facilitar una ubicació on desenvolupar el seu projecte empresarial de forma temporal, el CSETC orientarà i assessorarà la persona emprenedora, oferirà formació, programarà activitats i organitzarà esdeveniments.

L'Ajuntament de Cardedeu preveu que el CSETC sigui gestionat per un consorci mixt format per agents públics i privats. Cal destacar que el projecte ha rebut el suport d'ajuntaments de municipis propers, i d'empreses, universitats i associacions com Telefónica, la Universitat Oberta de Catalunya, Pimec, Lana 2, el Col·legi Oficial d'Enginyers i Tècnics de Telecomunicacions de Catalunya, la Unió Empresarial Intersectorial, sindicats i entitats locals.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: