|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Diumenge, 19 de desembre de 2010

Estrena de la nova sala polivalent de la Tèxtil Rase, un gran espai cobert, insonoritzat i climatitzat

La nova sala polivalent de la Tèxtil Rase entrarà en funcionament el dilluns 20 de desembre amb l'acte sobre el procés d'adjudicació de 22 habitatges protegits.
Després de 8 mesos d'obres, Cardedeu guanya un nou espai cobert, insonoritzat i climatitzat on s'hi poden fer tot tipus d'activitats.

La sala té més de 600 m² que es poden dividir en tres espais independents a través de parets separadores corredisses, i per tant, s'hi poden celebrar diversos actes a la vegada. El nou espai serà molt útil per a les entitats de Cardedeu, ja que resoldrà les necessitats d'un espai gran i tancat al municipi utilitzable en cas de pluja. A més de l'acte informatiu dels habitatges protegits, també està previst fer una revetlla de Cap d'any a la Tèxtil Rase. De fet, la sala s'incorporarà al llistat d'equipaments municipals que entitats i particulars poden sol·licitar per fer-ne ús.

Les obres de rehabilitació i reforma han consistit en la insonorització de la sala, la renovació de la coberta deixant al descobert la instal·lació industrial original, l'obertura de noves portes per incrementar els accessos, el canvi de les instal·lacions elèctriques i de climatització, i la substitució de les finestres exteriors. També s'han fet banys nous.

Les obres han estan finançades pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), pel Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC), per la Diputació de Barcelona i per l'Ajuntament de Cardedeu.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: