|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dijous, 12 de gener de 2012

Cardedeu contracta 9 persones mitjançant una subvenció del Servei d'Ocupació de Catalunya

Els contractes tenen una durada de sis mesos.

L'Ajuntament de Cardedeu ha contractat 9 persones aturades a través dels Plans extraordinaris d'ocupació subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). Set d'aquets contractes són per fer actuacions a la brigada municipal (manteniment d'edificis municipals i de la via pública, i senyalització viària), un contracte és d'auxiliar de la llar per fer neteja a domicilis a persones amb dependència, i l'altre és d'integradora social per a dur a terme un projecte d'acompanyament a la recerca de feina de persones aturades.

La selecció del personal aspirant s'ha fet a través de la borsa de treball municipal amb la conformitat de l'Oficina de Treball de la Generalitat de Granollers-Perifèria, ja que era requisit indispensable que les persones contractades fossin aturades inscrites al SOC i que haguessin esgotat la prestació o subsidi d'atur.

Al llarg del 2011, l'Ajuntament va contractar un total de 14 persones aturades mitjançant Plans d'ocupació. Aquests plans tenen com a finalitat fomentar l'ocupabilitat de les persones en situació d'atur, i millorar la seva qualificació i competències professionals mitjançant l'adquisició de l'experiència laboral i la formació.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: