|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dilluns, 10 d'octubre de 2011

Cardedeu celebra la segona Nit de l'Emprenedor

La jornada tindrà lloc el divendres 14 d'octubre, a partir de les 20 h, al Centre Cultural de Cardedeu

Després de l'èxit de la primera edició, el servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cardedeu ha preparat la segona Nit de l'Emprenedor, un acte que té com a objectiu que empresaris i emprenedors locals i de l'entorn de Cardedeu puguin compartir experiències, vivències, consells i recomanacions. La jornada tindrà lloc el divendres 14 d'octubre, a partir de les 20 h, al Centre Cultural de Cardedeu.

L'acte començarà amb la presentació dels serveis de suport als emprenedors i emprenedores que ofereix l'Ajuntament de Cardedeu. A continuació, es farà una taula rodona on hi participaran persones de Cardedeu que explicaran l'experiència de crear i consolidar una empresa. Per acabar, hi haurà un sopar a peu dret per poder fer xarxa i contactes entre tots els assistents.

La Nit de l'Emprenedor està oberta a tothom. Per participar del sopar cal fer reserva prèvia a través del formulari, a l'adreça de correu electrònica emprenedors@cardedeu.cat o trucant al servei de Promoció Econòmica (tel. 93 844 40 04), fins l'11 d'octubre. El cost del sopar és de 10 euros, que s'han d'abonar en el mateix moment.

La segona Nit de l'Emprenedor dóna el tret de sortida a tota una setmana dedicada a les noves tecnologies lligades al món empresarial. Començarà amb la inauguració del Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC) el dilluns 17 d'octubre, a les 12 h i continuarà amb la Setmana tecnològica, jornades temàtiques al voltant de les noves tecnologies que es faran a la sala de formació del viver. El dimarts 18 es parlarà de tecnologia educativa, el dimecres 19 de tecnologia empresarial i el dijous 20 de tecnologia emprenedora.


2a Nit de l'Emprenedor: divendres 14 d'octubre, Centre Cultural

Programa:

• 19.45 h Recepció i benvinguda
• 20.00 h Presentació del Servei de Creació d'Empreses, de la Xarxa Inicia i dels recursos adreçats als emprenedors
• 20.15 h Taula rodona empresaris locals
• 21.45 h Sopar Fem xarxa, és l'hora de fer contactes

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: