|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dimarts, 8 de maig de 2012

Cardedeu acollirà aquest dimecres el lliurament del premi Vallesà de l'Any

La gala serà al Centre Cultural a les 8 del vespre.
Cardedeu acollirà aquest dimecres dia 9 de maig la gala de lliurament del premi Vallesà de l’Any, que organitza el periòdic El 9 Nou. L’acte, que se celebrarà al Centre Cultural a partir de les 8 del vespre, comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila, i altres membres del consistori.

Els cinc finalistes que opten al premi, i que han estat escollits pels lectors del periòdic d’entre onze candidats, són Amadeu Barbany, expresident de Gran Centre, de Granollers; Toni Cornellas, organitzador de la Mitja Marató de Granollers; Ramon Daví, president d’Amics d’El Xiprer, de Granollers; Carme Grau, coordinadora d’Oncovallès, de Granollers, i Mercè Llauradó, presidenta d’Apindep, de Santa Eulàlia de Ronçana.

Durant l’acte d’entrega del guardó, obert al públic, també es farà un homenatge pòstum al cuiner Santi Santamaria, de Sant Celoni, desaparegut el febrer de 2011. El jurat que va fer la tria de candidats va demanar tenir un record molt especial per al cuiner, que des del restaurant de Can Fabes i d’altres establiments que també regentava, va ajudar a projectar la cuina catalana arreu del món.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: