|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Identitat local

Dimecres, 1 de juny de 2011

Albert Esplugas, a les jornades de talent local De Cardedeu al món

Aquest dijous 2 de juny, a les 19.30 h, a la Biblioteca.
El director del Microsoft Innovation Center, Albert Esplugas, serà el protagonista de la propera jornada de talent local De Cardedeu al món que es farà aquest dijous 2 de juny, a les 19.30 h, a la Biblioteca de Cardedeu.

Albert Esplugas va crear al 2006 i dirigeix el Microsoft Innovation Center, el centre d'innovació especialitzat en productivitat de Microsoft. És enginyer tècnic de Telecomunicacions i màster en enginyeria de Software. Va començar la seva activitat professional treballant per Apple Computer España i ha creat i dirigit diverses empreses d'enginyeria informàtica.

De Cardedeu al món és el cicle de xerrades per a descobrir els talents locals. Consisteix en una entrevista que fa l'alcaldessa i regidora d'Identitat Local, Calamanda Vila, als convidats, i després s'obre un torn de preguntes i debat amb el públic assistent.

El cicle té lloc cada primer dijous de mes i es pot seguir en directe per Internet a través del "ZOOM. El portal d'imatges de Cardedeu".

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: