|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dijous, 22 de desembre de 2011

Activitats per a tota la família per promoure les compres a Cardedeu durant la campanya de Nadal

Dos tallers infantils i un espectacle familiar de màgia.
Per animar els carrers del municipi durant aquestes dates, el servei de Promoció Econòmica ha organitzat dos tallers de manualitats per als infants amb la col·laboració de la Unió de Botiguers de Cardedeu.

El primer d'aquests tallers es farà dissabte 24 de desembre i consistirà en fer un mòbil amb figures del pessebre. L'activitat es farà a les places de San Corneli i de Joan Alsina, entre les 11 i les 14 h.

El segon taller, que tindrà lloc el dijous 5 de gener a la plaça de Sant Corneli i al carrer Mare de Déu del Pilar d'11 a 14h, consistirà en la construcció de fanalets per a la cavalcada de Reis.

Per participar en ambdós tallers caldrà presentar un tiquet de compra feta a les botigues del municipi durant les festes de Nadal.

A més, per premiar les compres que es facin a Cardedeu, els comerciants regalaran entrades per assistir a un espectacle familiar de màgia. Per obtenir-les caldrà presentar un o diversos tiquets de compra dels comerços del municipi que sumin un valor de 30 euros. El canvi del tiquet per entrades es farà a partir del dia 19 de desembre i fins esgotar les entrades al CSETC (c. Josep Vilaseca, 23), de 10 a 14 h i de 16 a 19 h. L'espectacle de màgia tindrà lloc el dia 14 de gener, a les 18 h, al Centre Cultural de Cardedeu.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: