|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Millora urbana

Dimarts, 28 de juny de 2011

Acabades les obres d'urbanització dels carrers de Dominics est

S'han asfaltat els carrers i s'han millorat la xarxa d'aigües i l'enllumenat.
Els carrers de la zona est dels Dominics ja estan urbanitzats. La setmana passada van finalitzar les obres dels carrers sense asfaltar de la zona est del barri dels Dominics, en concret els carrers Pirineus, Tres Torres, Joan XXIII (entre passeig dels Dominics i Pirineus) i Casas i Amigó (entre passeig dels Dominics i av. Vilamajor).

Les obres han fet canviar la fisonomia del barri, amb carrers asfaltats per al passeig i trànsit de vianants i no aptes per al trànsit pesat. També s'han millorat els serveis de la zona, com la xarxa d'aigües residuals, s'han soterrat les línies elèctriques, s'ha instal·lat nou enllumenat i mobiliari urbà, i s'han plantat noves espècies d'arbres. A més, amb el canvi d'amplada, alguns dels carrers que fins ara eren de doble sentit de circulació han passat a ser d'un únic sentit.

Les obres han estat finançades a través de contribucions especials dels veïns (90%) i amb pressupost municipal (10%).

És previst que les obres d'urbanització dels carrers de la zona oest dels Dominics acabin a finals del mes de juliol.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: