|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Museu

Dijous, 17 de maig de 2012

35è aniversari del Dia Internacional dels Museus

Se celebra el 18 de maig, i el Museu de Cardedeu hi participa amb l'entrega del premi d'honor Tomàs Balvey. L'ICOM convoca un concurs de fotografia.
El dia 18 de maig és el Dia Internacional dels Museus que aquest any celebra el seu 35è aniversari i es presenta sota el lema "Museus en un món canviant. Nous reptes, noves inspiracions".

Molts museus catalans i d’arreu del món celebren la jornada amb propostes de tot tipus: jornades de portes obertes, itineraris i visites, recorreguts nocturns, etc.

El MATBC, el vespre del dia 18 lliurarà el premi d’honor Tomàs Balvey, amb l'objectiu de reconèixer la tasca desenvolupada per totes aquelles persones que dediquen el seu esforç a la difusió i preservació del patrimoni cultural a Cardedeu.

Per celebrar aquesta efemèride, l’ICOM (Consell Internacional de Museus) ha organitzat un concurs de fotografia on tot aquell qui ho vulgui hi pot participar fent-se una fotografia, sol o amb grup, al museu escollit i mostrant el logotip oficial creat per l’esdeveniment.

Trobareu tota la informació als enllaços de la dreta.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: