|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Dijous, 4 de febrer de 2016

2,4,6 Continua el Joc

L'alumnat de segon de Can Manent crea la seva exposició a partir de la visita de "1,2,3. Comença el Joc" de Lourdes Fisa al Museu de Cardedeu.
Després de visitar l'exposició "1,2,3. Comença el Joc" de Lourdes Fisa al Museu de Cardedeu, els infants de segon de primària de l'escola Can Manent han reflexionant amb l'obra de l'artista i han creat la seva pròpia exposició jugant amb materials i tècniques per crear les seves obres, posant-se a la pell de Fisa.

"1,2,3. Comença el Joc" forma part del cicle Cardedeu amb l'Art Vigent, i convida al visitant a jugar amb i a partir de les obres de l'artista. Prop de 5.000 nens i nenes de escoles de Cardedeu i de poblacions veïnes han pogut conèixer l'obra de Lourdes Fisa a partir de l'observació i el diàleg, la seva metodologia de treball i el procés de creació d'alguna de les seves obres. A més, a partir de la idea del joc, de la creativitat i de les possibilitats que ofereixen els materials, els infants han pogut crear la seva obra seguint la tècnica del collage.

L'exposició "1, 2, 3 Comença el Joc" es pot visitar fins el 6 de març a la planta baixa del Museu Arxiu Tomàs Balvey.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: