|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Entitats

Associació PAS - Amics del Camí - Serveis de Participació i Sostenibilitat

Associació PAS - Amics del Camí - Serveis de Participació i Sostenibilitat és una entitat sense ànim de lucre i d'abast nacional que té diverses seus territorials. La seu de coordinació nacional és a Cardedeu.
El PAS es dedica a projectes d'implicació social i participativa. El projecte més significatiu és El Camí, una ruta de senderisme i turisme cultural per les terres de parla catalana, que es defineix participativament poble a poble d'arreu dels Països Catalans.
El PAS organitza caminades (caps de setmana, ponts i vacances), camps de treball (per a col·lectius de joves) i altres activitats obertes a tothom i arreu del territori. També edita guies turístico-culturals d'arrel social dels trams del Camí senyalitzat, oferts per a caminar com a experiència de senderisme autònom. Actualment, el Camí al Montseny i El Camí a la Garrotxa i al Ripollès (Dels volcans a la terra dels mites).  També va ser l'entitat impulsora de l'Intercanvi Cultural de Cardedeu amb el municipi de Xàbia (Marina Alta).


Dades de contacte
Av. Rei en Jaume, 131
Cardedeu · 08440
a/e: pas@elcami.org/elpas@elcami.org
Telèfon: 93 844 45 53/60 803 59 83
Persona de contacte: Lluís Planas Herrero

Altres informacions

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: