|  Mida text
Inici Imatge decorativa Āmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informaciķ municipal Imatge decorativa Serveis i trāmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Salut

El Dia Mundial Sense Tabac, que se celebra el 31 de maig i que és promogut per l’OMS des de 1988, vol centrar l'atenció general sobre el principal problema que representa el consum de tabac per a la salut pública. Actualment mata quasi sis milions de persones arreu del món, més de sis-centes mil de les quals són fumadores passives.

Aquest esdeveniment pretén informar la població sobre els perills que suposa el consum de tabac, la principal causa prevenible de defunció al món, i també pretén donar a conèixer tot el que les persones poden fer per reivindicar el seu dret a la salut i a una vida sana. Un altre dels objectius d'aquesta celebració és protegir les generacions futures del consum de tabac. L'objectiu concret d'enguany és relacionar el consum del tabac amb les cardiopaties.

El CAP Can Borràs i l'Ajuntament de Cardedeu, un any més participaran a la jornada posant una taula informativa durant el dilluns 28 de maig al mercat i, entre altres accions, animaran a canviar el hàbits de les persones fumadores canviant-los cigarretes per bossetes de fruita seca.

Adreces i telčfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la colˇlaboraciķ de: