|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Adreces i telèfons

Piscina d'estiu
La piscina d'estiu està ubicada dins les instal·lacions del complex esportiu municipal. Té 25 metres de llargada i 8,70 d’ample i s’ha construït paral·lela a la piscina coberta creant harmonia visual. En el punt de més fondària fa 1,40 metres, fet que permet un gran estalvi d’aigua.

Per salvar el desnivell del terreny, s’han creat dos espais: el nivell superior, enrajolat, on es troba l’entrada a la piscina i que compta amb una zona d’hamaques per prendre el sol, un espai amb taules, cadires i para-sols i dues zones de dutxes. A través d’una rampa i d’escales s’accedeix al segon nivell, un espai de solàrium de gespa artificial on el vas de la piscina queda més elevat, i dissenyat perquè l’aigua sobrant caigui en forma de petita cascada per la paret enrajolada.

Dades de contacte
Av. Jaume Morató, núm. 22
Cardedeu · 08440
a/e: gim10@cardedeu.cat
Telèfon: 93 844 46 74
Situació Google Maps

Altres informacions
Lloc web: www.gim10.cat
:
Imatges
Piscina d'estiu Piscina d'estiu

Informació relacionada
Instituts municipals
Relacionat Patronat Municipal d'Esports

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: