|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Adreces i telèfons

Escola bressol municipal Els Daus
L’escola Bressol Els Daus, acull infants des dels 4 mesos fins els 3 anys.

Entenem l’escola com un lloc per créixer, en un ambient adequat per poder estar junts, pensat i organitzat per convidar als infants a fer, a experimentar, a gaudir, a compartir les pròpies experiències amb ritmes i estils personals.

És un lloc que facilita la trobada entre infants, on es van forjant històries personals i col·lectives, un lloc que permet a les emocions manifestar-se i als sentiments expressar-se. És un espai acollidor, no només per als infants, sinó també per a les famílies, amb les quals s’estableix un clima de veritable diàleg, a través de l’atenció quotidiana. Les famílies constitueixen un pilar fonamental dins la nostra escola.

Treballem a partir d’una metodologia  innovadora, on els projectes, els sentits i l’experimentació interaccionen entre si potenciant la felicitat, la creativitat, l’autoestima i l’adquisició de conceptes. Considerem tots i cada un dels moments de la vida de la llar com oportunitats i situacions d’aprenentatge on podem fomentar el desenvolupament dels sentits, els coneixements, habilitats i capacitats.


Equipament, instal·lacions i serveis

L’escola Bressol Els Daus disposa de 6 grups:
1 grup de 4 mesos a 1 any, amb capacitat per a 8 infants
3 grups de 1-2 anys (diferenciades per mesos), amb una capacitat de 13 places cada grup
2 grups de 2-3 anys amb una capacitat de 17 places cada grup

Les estances estan distribuïdes en tres daus. Un espai central interior acull diferents ”Espais – Laboratoris”: laboratori d’experimentació, de construccions, de la llum i la foscor, de moviment i de l’art.

L’escola compta amb tres espais habilitats com a menjador diferenciats per edats.

Té cuina pròpia, on el cuiner “El David”, fa el menjar adaptat a cada grup/edat, tenint una especial atenció per a l’aula dels nadons, on es fa un menú per a cada infant tot seguint les pautes del seu pediatre. Es dedica una especial atenció a tots aquells infants amb alguna intolerància o al·lèrgia i s’estableix un protocol molt rigorós. El servei de menjador funciona de 12 a 15 hores.

A l’exterior disposem de quatre espais diferenciats: un pati per a infants que comencen a caminar o encara no caminen, un altre per als infants més grans, un espai organitzat com a laboratori de la natura i un hort escolar.

L’escola està oberta 11 mesos l’any, de setembre a juliol.
L’horari de la jornada completa és de 9-12 i de 15-17 hores, de dilluns a divendres.
També es disposa d’un servei d’acollida de 2/4 de 8 a 9h i de 17 a 18h (sempre que hi hagi un mínim d’infants fixes en aquest servei).

Dades de contacte
pl. Marcel·lí Bosch i Massuet, núm. 1
Cardedeu · 08440
a/e: ebm.elsdaus@peretarres.org
Telèfon: 93 844 41 95
Situació Google Maps
:
Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: