|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Adreces i telèfons

Escola bressol municipal Can Serra

CARACTERÍSTIQUES DEL CENTRE
L’Escola Bressol Can Serra està situada al barri de Can Serra, ubicada en una masia rural de l’any 1780, actualment incorporada al nucli urbà i interiorment rehabilitada i adaptada al funcionament com escola bressol.
És un centre d’Educació Infantil que acull infants des dels 4 mesos fins als 3 anys i pretén acompanyar l’infant en el desplegament de totes les seves habilitats i capacitats en un ambient familiar, acollidor, d’efecte i de seguretat.

FONAMENTS PEDAGÒGICS
L’escola és oberta a les famílies donant la possibilitat de conèixer l’espai i el moment en què es troben els infants.

El nostre projecte educatiu té com a eix l’Educació Psicomotriu. La psicomotricitat considera el moviment com a mitjà d'expressió, de comunicació i de relació de l'ésser humà amb els altres. Exerceix un paper important en el desenvolupament harmònic de la personalitat, ja que l’infant no només desenvolupa les seves habilitats motores sinó que també permet integrar les interaccions a nivell de pensament i de les seves emocions.

Les propostes pedagògiques s’efectuen a partir del joc i del moviment lliure dels infants. Volem que sigui un espai que permeti aflorar el “jo”, l’autonomia, la creativitat, les emocions i les destreses dels infants. Tot un conjunt de conceptes que ajuden al desenvolupament natural de l’infant i al seu creixement.
L’escola manté un vincle amb el poble per tal que l’infant conegui i pugui gaudir de l’entorn més proper.

EQUIPAMENTS, INSTAL·LACIONS I SERVEIS
L’escola disposa de 10 aules distribuïdes entre dues plantes de la següent manera:
- 2 aules de lactants (4 mesos-1any) amb 8 infants a cada aula
- 2 aules de caminants (1-2 anys) amb 13 infants a cada aula
- 4 aules de grans (2-3 anys) amb 13 infants a cada aula
- 2 aules polivalents per a usos múltiples

L’escola està oberta de setembre a juliol de 9 a 12h i de 15 a 17h i disposa d’un servei d’acollida de 7.30 a 9h per a aquelles famílies que ho necessitin. L’escola compte amb un servei de menjador de 12 a 15h amb cuina pròpia.

L’escola ha actualitzat recentment la web (www.xtec.cat/ebcanserra) on podeu trobar informació més acurada sobre les diferents propostes educatives que s’ofereixen als infants així com les diferents tasques que es desenvolupen al centre.


Dades de contacte
pl. de Ramon Macip, núm. 1
Cardedeu · 08440
a/e: ebcanserra@cardedeu.cat
Telèfon: 93 846 22 53
Situació Google Maps

Altres informacions
:

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: