Tallers deliberatius per debatre les propostes dels Pressupostos Participatius

Dimarts, 20 d'abril de 2021 a les 09:30

Ja hem recollit més de 50 propostes per millorar Cardedeu! Ara obrim la fase per debatre-les i millorar-les. Inscriu-te als tallers virtuals a participa.cardedeu.cat/tallers_deliberatius

Els tallers deliberatius dels Pressupostos Participatius són espais de debat que ens permeten aprofundir i millorar les propostes presentades per la ciutadania, de manera que es pugui prioritzar posteriorment aquelles més rellevants o necessàries pel municipi.

No són espais de presa de decisions i, per tant, qualsevol proposta de modificació de les propostes presentades haurà de ser validada per les persones proposants. Per això, es contactarà amb aquelles persones que hagin presentat propostes per convidar-les als tallers on aquestes se sotmetran a debat, segons els eixos proposats.

S’han programat 5 tallers deliberatius. Per participar-hi, cal inscriure’s al web participa.cardedeu.cat/tallers_deliberatius 

● Fem propostes 
Dilluns 26 d'abril, de 18.30 a 20 h

Tenint en compte criteris de sostenibilitat, d’inclusió, per barris, etc., revisem les propostes presentades i, si s'escau, en fem de noves.
 
● Urbanisme amb perspectiva de gènere
Dimecres 5 de maig, de 18.30 a 20 h

Presentació de les conclusions de la ruta nocturna realitzada a Cardedeu el passat mes de març, amb la col·laboració de Col·lectiu Punt 6. Debatem les propostes presentades des d’aquesta perspectiva per poder-les millorar.

● Accessibilitat universal: Cardedeu sense barreres per a la gent gran, amb mobilitat reduïda i/o amb discapacitat
Dimecres 12 de maig, de 18.30 h a 20.30 h

Valorem les propostes respecte millores d'urbanització, parcs i esports, des de la perspectiva de l'accessibilitat universal per tal de millorar-les i fer de Cardedeu un municipi sense barreres arquitectòniques. Amb la col·laboració d'Amics d'en Biel.

● Treballem les propostes de mobilitat
Dimecres 19 de maig, de 18.30 h a 20.30 h

Analitzem les propostes sobre carrils bicis, sobre els vehicles elèctrics i la mobilitat a peu. Amb la col·laboració d'entitats de Cardedeu que treballen l’àmbit de la mobilitat.

● Cardedeu poble dels infants, Cardedeu poble jugable
Dimarts 25 de maig, de 18.30 h a 20.30 h

Analitzarem les propostes referents a parcs, places i jocs infantils, amb la col·laboració de la cooperativa Raons Públiques. Ens presentaran les conclusions de l’informe fet amb el Consell d'Infants l’any 2019 sobre l’anàlisi d'alguns dels parcs del municipi, per poder millorar les iniciatives presentades.

Els tallers estan oberts a la ciutadania empadronada a Cardedeu major de 16 anys, i són virtuals degut al context de la COVID-19. 

Darrera actualització: 20.04.2021 | 09:55