Quinze persones de Cardedeu en situació de fragilitat o de vulnerabilitat es beneficien del Programa d’Arranjament d’Habitatges

Dijous, 25 de març de 2021 a les 08:30

S’han instal·lat diverses ajudes tècniques que milloren l’autonomia personal i la qualitat de vida

Dins el Programa d’Arranjaments d’Habitatges de la Diputació de Barcelona de l'any 2020, l’Ajuntament de Cardedeu ha realitzat l’adaptació funcional d’habitatges mitjançant la instal·lació d’ajudes tècniques.

En total, se n'han beneficiat  15 persones de Cardedeu que es troben en situació de vulnerabilitat o de fragilitat, ja sigui per qüestions d’edat, salut, manca d’autonomia personal, discapacitat o dependència.

Les ajudes tècniques instal·lades han estat en funció de les necessitats individuals, com per exemple grues, llits articulats, caminadors, seients elevadors de vàter, cadires de bany, col·locació de barres de suport, entre d’altres.

La finalitat del programa és promoure l'autonomia personal i millorar la qualitat de vida de les persones que s’hi acullen i, al mateix temps, garantir  les condicions de seguretat, higiene i habitabilitat als habitatges.

S'adreça a persones de 65 anys o més, amb discapacitat o en situació de dependència, o amb insuficiència de recursos econòmics; però també se’n poden beneficiar menors de 65 anys amb necessitats especials pel que fa a la seva capacitat física o psíquica per a desenvolupar les activitats de la vida diària dins la llar.

Per properes convocatòries, la persona interessada o bé els seus familiars, es poden adreçar a Serveis Socials - a Cardedeu cal trucar al 93 844 41 40-  per rebre informació sobre les prestacions del servei i les condicions d'accés.

Darrera actualització: 25.03.2021 | 09:04