Preinscripcions al PFI-PTT de Cardedeu, del 10 al 21 de maig de 2021

Dijous, 29 d’abril de 2021

Els tràmits s'hauran de realitzar de manera presencial al Centre de Formació La Mongia, demanant cita prèvia

Enguany, les preinscripcions del Programa de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) es duran a terme de forma presencial a La Mongia. Per motius de la pandèmia, els/les joves que vulguin fer la preinscripció hauran de demanar cita prèvia trucant al 93 841 88 14, al 690 377 090 o a través del següent correu electrònic. a8960325@xtec.cat

CURS 21/22

  • PFI-PTT Auxiliar en muntatge d’instal·lacions elèctriques, d’aigua i gas 1000h
  • PFI-PTT Auxiliar d’activitats d’oficina i en serveis administratius generals 1000h

Grup reduït de joves (16 a 21 anys) sense el graduat de l’ESO que vulguin fer una formació professional amb accés directe a cicles formatius de grau mitjà.

Procés de preinscripció al PFI de Cardedeu

Un cop assignat el dia i hora d’entrevista és imprescindible que el/la jove vingui acompanyat del seu pare/mare/tutor legal a La Mongia per poder formalitzar la inscripció al curs 21/22. El dia de l’entrevista cal lliurar la documentació original amb els requisits d’accés. Seguidament, els tutors dels perfils d’electricitat i d’administratiu realitzaran l’entrevista individual al jove finalitzant el procés de preinscripció.

La documentació que caldrà aportar és la següent: 

- Formulari de sol·licitud d'inscripció

- Original i fotocòpia del DNI, NIE o passaport vigent de l'alumne/a

- Quan el domicili habitual que s'al·lega no coincideix amb l’adreça del DNI, de la targeta de residència on consta el NIE o es tracta de persones sense NIE, s'acredita amb el certificat o volant municipal de convivènica. 

- Targeta Sanitària Individual (TSI)

- Certificat acadèmic per a la inscripció a un programa de Formació i Inserció (PFI) que acredita el nombre de cursos escolaritzats a l'ESO i l'últim curs que s'ha fet o que s'està fent. Cal demanar aquest certificat a secretaria de l’Institut de procedència.

- Número RALC (número d’estudiant)

(*) Només en el cas d'alumnat menor d'edat

- Original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació. 

- Original i fotocòpia del DNI/NIE/Passaport (pare, mare o tutor legal).

Per més informació o accedir al model de formulari de preinscripció, model certificat podeu consultar el següent enllaç: www.cardedeu.cat/temes/formacio-i-ocupacio/cursos-per-a-joves  (vegeu apartat de la dreta inscripció a cursos,..)

Web general del Departament d’Educació https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/pfi/inici/

Darrera actualització: 29.04.2021 | 11:45