L'Ajuntament de Cardedeu, reconegut amb el Segell Infoparticipa de la UAB

Dimarts, 11 de maig de 2021 a les 12:30

Cardedeu ha assolit el 94 % dels indicadors, i és un dels 13 ajuntaments de Vallès Oriental que ha rebut el guardó a la transparència i a la qualitat de la comunicació pública local

L’Ajuntament de Cardedeu ha estat reconegut amb el Segell Infoparticipa a la transparència i a la qualitat de la comunicació pública local de l’any 2020.

El lliurament de guardons ha tingut lloc aquest dilluns, 10 de maig, a l’Auditori de la UAB, en un acte al qual hi ha assistit el regidor de Transparència i Dades Obertes, Rafel Caballeria.

En aquesta edició, han rebut aquest reconeixement un total de 121 ajuntaments i, en concret, al Vallès Oriental, han estat guardonats 13 consistoris.

El Segell Infoparticipa és una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona com a reconeixement a les bones pràctiques que es posen de manifest als webs de les administracions públiques locals de Catalunya, Ajuntaments, Consells Comarcals i Diputacions.

Enguany, s’han definit els criteris en transparència i bones pràctiques de comunicació en base a l’avaluació d’un total de 52 indicadors, dels quals l’Ajuntament de Cardedeu ha aconseguit la valoració positiva en un percentatge del 94’23 %

Tot plegat, queda reflectit en el Mapa Infoparticipa, a on es veuen les dades dels 947 ajuntaments de Catalunya.

D’entre l’actualització de continguts al web municipal, hi ha els relatius a la informació del desenvolupament dels plens, els grups municipals o la gestió econòmica.

 

Darrera actualització: 12.05.2021 | 10:18