En marxa el curs d’atenció sociosanitària a persones dependents, una oportunitat de trobar feina

Divendres, 19 de febrer de 2021 a les 13:00

En l'anterior edició del curs, tot l'alumnat va trobar feina en el sector, un dels quals ofereix actualment més possibilitats d'inserció laboral.

Un total de 17 persones han iniciat el curs d’atenció sociosanitària a persones dependents en institucions que s’imparteix entre la Mongia i la Sala Eureka de Can Borràs, i dirigit especialment a persones desocupades.

Fins al maig, l’alumnat farà 7 mòduls formatius que culminaran amb pràctiques professionals a empreses del sector. Un cop finalitzada la formació, obtindran el Certificat de Professionalitat Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions, que els servirà per treballar en centres i equipaments d’atenció a persones amb dependència com residències i casals d’avis, centres de dia o centres de salut mental, entre d’altres.

Ara les persones participants estan fent les classes teòrico-pràctiques del mòdul “Desenvolupar intervencions d'atenció física dirigides a persones dependents en l'àmbit institucional”, on tenen l’oportunitat d’adquirir i posar en pràctica coneixements de canvis posturals o higienes.

En l’edició anterior del curs, tot l’alumnat van aconseguir una feina dins el sector, un dels que té un índex més alt d’inserció. El Servei de Formació i Ocupació de l’Ajuntament treballa en col·laboració amb el teixit empresarial que facilita l’accés a les pràctiques d’aquest alumnat millorant les oportunitats d’ocupació dels col·lectius amb especials dificultats per a la inserció en el mercat de treball.

Darrera actualització: 19.02.2021 | 15:00