El Teatre Auditori Cardedeu recupera l'espai expositiu del vestíbul

Divendres, 5 de març de 2021 a les 09:20

Aquest dissabte, 6 de març, s'inaugura l'exposició fotogràfica La nostra mirada, de l'artista local Cristina Bernal

El dia 6 de març, coincidint amb l'espectacle "Smiley després de l'amor" i amb la proximitat del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, s'inaugura, al vestíbul del Teatre Auditori Cardedeu, l'exposició fotogràfica de l'artista local Cristina Bernal amb el títol "La nostra mirada".  La mostra es podrà visitar fins al 30 d'abril, els dies de funció al TAC, des d'una hora abans de l'inici de la representació. Podeu trobar més informació de la Cristina Bernal al Cens Cultural de Cardedeu.

Amb aquesta mostra es consolida la recuperació de l'espai expositiu del vestíbul, un espai d'acollida de l'equipament cultural que vol ser un altre aparador municipal de cultura, amb l'organització d'exposicions bimensuals, especialment centrades en el món de la fotografia .

El mes de gener d'aquest any ja es va exhibir una primera mostra, centrada en el Festival Tastautors, coorganitzada amb l'Esquellot i l'artista David Perelló, amb una proposta de tast, i alhora de record, dels 17 anys de funcionament d'aquest cicle de renom que se centra en músiques de petit format.

I de cara al maig, es treballa en una exhibició fotogràfica al voltant de la música i/o la dansa, per tal d'acompanyar la programació d'activitats com "Trama", de la Companyia Roser López; el Festival Labyrinth, i els concerts de l'Operació Paki.

 

 

Darrera actualització: 05.03.2021 | 09:59

Imatges

Exposició Cristina Bernal