El Parc de la Font dels Oms estrena jocs i espai web

Divendres, 26 de febrer de 2021 a les 09:00

Inclou fitxes interactives per conèixer la fauna i la flora d'aquest espai natural de 7.300 m2 integrat a l'àrea urbana

fontdelsoms.cardedeu.cat és l'adreça d'aquest nou web del Parc de la Font dels Oms, un espai natural de 7.300 m2 que s'integra en el paisatge urbà i que constitueix una veritable aula d'aprenentatge a cel obert per fruir i aprendre al voltant de la natura.

L'espai web renovat ens acosta a aquest entorn natural i ens mostra, a través de fitxes interactives, la variada  flora i la fauna que hi podem trobar. El tudó, la merla, el gaig, el pit-roig, el blauet, el rossinyol, l'ànec collverd, la serp d'aigua o el ratpenat d'aigua, són només alguns dels exemples d'espècies animals que podrem conèixer i, fins i tot, escoltar.

El web es divideix en dos apartats, que ens obren la mirada a dos paisatges i espècies diferenciats:

  • La ribera: zona de la riera que flueix la muntanya de Vallforners
  • L'alzinar: el mantell que cobreix gairebé tota la capçalera de Vallforners.

Nous jocs a la Font dels Oms

Paral·lelament a la renovació de l'espai web, a la zona de jocs de la Font dels Oms s'han instal·lat nous elements, d’entre els quals unes estructures de troncs que s'integren en el paisatge i que potencien la motricitat i la imaginació dels infants. L'actuació s'ha complementat amb la reparació i ampliació d’alguns dels jocs ja existents. L'actuació s'ha completat amb nous plafons explicatius del parc natural.

Darrera actualització: 26.02.2021 | 11:19

Imatges

Nou espai web