El Museu de Cardedeu renova el distintiu Biosphere de compromís per la sostenibilitat

Dimecres, 21 d'abril de 2021 a les 09:30

En el decurs de la jornada TurismeVallès 2021 també es van distingir els Punts d'Informació Turística 2020, d'entre els quals la Biblioteca Marc de Vilalba.

En total, 8 empreses i ens públics de Cardedeu van ser guardonats.

El Museu Arxiu Tomàs Balvey ha renovat l'acreditació Biosphere, un guardó que reconeix el compromís per la sostenibilitat. La distinció s'ha donat a conèixer en el decurs de la jornada virtual TurismeVallès 2021, organitzada pel Servei de Turisme del Consell Comarcal del Vallès Oriental, en la qual també s'ha distingit la Biblioteca Marc de Vilalba com a Punt d'informació Turística.

Altres espais de Cardedeu amb reconeixement Biosphere han estat el restaurant l'Antic Casino, la Guingueta del Pompeu Fabra, el restaurant Esbiosfera, Ca l'Espavil i l'Esquirol Natura i Lleure; mentre que la llibreria Espai 31 ha estat destacada com a Punt d'Informació Turística.

Una celebració virtual

En total, 62 empreses i ens locals del Vallès Oriental han estat guardonades, 41 amb el distintiu Biosphere i 34 punts d'informació turística, en les Jornades de TurismeVallès 2021. L'acte es va celebrar el passat 16 d'abril en format virtual a través del Canal de Youtube de TurismeVallès i va incloure un divertit vídeo amb el pallasso Tortell Poltrona lliurant personalment  els diferents guardons.

En el decurs de les Jornades es va presentar el Pla d'Acció 2021 de TurismeVallès i Productes de la Terra, on va destacar el treball per a la creació de la marca de qualitat Vera del Vallès i el foment del turisme sostenible i responsable.

Hi van participar el conseller de Turisme del Consell Comarcal, Àlex Valiente i la Diputada de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Comerç i Turisme de la Diputació de Barcelona, Eva Menor.

Sobre el distintiu Biosphere

El distintiu Biosphere és un certificat de sostenibilitat turística amb el qual els diferents espais que el reben es comprometen a garantir una millora en els àmbits del medi ambient, la cultura, la societat i l'economia a partir de 17 objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

 

Darrera actualització: 21.04.2021 | 11:46