El Museu Arxiu Tomàs Balvey celebra el 20è aniversari de la reobertura

Dimarts, 16 de març de 2021 a les 13:40

Per commemorar aquesta data, l'equipament ha elaborat cinc vídeo càpsules sota el títol "El xip de la memòria" per conèixer les diverses col·leccions que s'hi poden trobar

Coincidint amb el 20è aniversari de la reobertura del Museu Arxiu Tomàs Balvey el 16 de març de 2001, l’equipament ha presentat un conjunt de vídeo càpsules que, sota el títol “El Xip de la memòria”, permeten conèixer d’una manera ben amena les diverses col·leccions que s’hi poden trobar.

A la vegada, volen esdevenir un recurs per als centres educatius amb l’objectiu de donar eines tant per a l’estudi de la història com per la reflexió del pas del temps a partir dels objectes del fons de la instal·lació cultural.

La primera de les cinc vídeo càpsules està dedicada a Tomàs Balvey i Bas, farmacèutic, col·leccionista i fundador del Museu. La resta tenen com a objecte les col·leccions de numismàtica, arqueologia, vida quotidiana i indumentària.

Han estat realitzades per l'equip del Museu, amb edició i muntatge de Ramon Solé, i compten amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Voleu fer un recorregut virtual pel Museu?

El Museu de Cardedeu estrena també una nova aplicació, amb la qual es pot fer una visita virtual i recórrer tots els espais del Museu i les exposicions que es poden visitar.

La visita virtual, a més a més, està disponible en diversos idiomes: català, castellà, anglès i francès.

https://museudecardedeu.cat/visitavirtualcardedeu/

Darrera actualització: 16.03.2021 | 13:54